× Főoldal Szállások - Szállásinfo.eu Szállások - ZenHotels.com Szállások - Trivago Repülőjegy pénzvisszatérítéssel Autóbérlés - Rentalcars.com Autóbérlés - Discover Cars Transzfer - Kiwi Taxi Utazás busszal - FlixBus

Szállás Villasimius

Cagliari kikötőjétől és az Elmas repülőtértől mintegy 65 kilométerre, Dél-Szardínián található Villasimius, amely a Földközi-tenger egyik legkedveltebb üdülőhelye. A Villasimius fölé emelkedő dombokról remek kilátás nyílik az egész öbölre, amely lélegzetelállítóan szép látványt nyújt mindazoknak, akik veszik a fáradtságot egy laza kis hegymászáshoz.tt.

Szálláskereső

Válassza ki az utazás időpontját, kattintson a keresés gombra, majd a kért időpontban Villasimiusban foglalható szállások listája jelenik meg, a pontos árral együtt.

Villasimius

Villasimiusban foglalna szállást? Kattintson ide

Villasimius megközelítése, utazás repülővel, vagy komphajóval

GPS koordináták: szélesség: 39° 8’44.84″É; hosszúság: 9°31’1.15″K
Villasimius távolsága a szardíniai kikötőktől: Golfo Aranci: 283 km, Olbia: 264 km, Porto Torres: 286 km, Cagliari: 65 km
Villasimius távolsága a szardíniai repülőterektől: Olbia: 263 km, Alghero: 293 km, Cagliari: 63 km

Miért éppen Villasimius?

Ha kíváncsi, hogy miért érdemes Villasimiusban szállást foglalni, miért tetszik Villasimius az odalátogatóknak, milyen szórakozási és sportolási lehetőségek várják Villasimiusban és környékén, tekintse meg a korábban ott járt vendégek ajánlásait, ehhez kattintson ide!

Szállás Szardínia főbb régióiban:

Szállások Szardínia ismertebb városaiban: