× Főoldal Szállások - Szállásinfo.eu Szállások - ZenHotels.com Szállások - Trivago Repülőjegy pénzvisszatérítéssel Autóbérlés - Rentalcars.com Autóbérlés - Discover Cars Transzfer - Kiwi Taxi Utazás busszal - FlixBus

Szállás Santa Teresa Gallura

Santa Teresa Gallura egy vidám hangulatú tengerparti üdülőhely, Szardínia északi partján. A kisváros szép tengerparti környezetben fekszik, és bár történelmi vagy kulturális szempontból nem különösebben jelentős, az üdülőhely kellemes kiindulópontot kínál a szardíniai nyaraláshoz. A város Santa Teresa di Gallura, egyszerűbben Santa Teresa néven is ismert. Santa Teresáról rendszeres kompjárat indul Korzika szigetére és kishajók indulnak a közeli Spargi, Caprera és La Maddalena-szigetekre.

Szálláskereső

Válassza ki az utazás időpontját, kattintson a keresés gombra, majd a kért időpontban Santa Teresa Gallurában foglalható szállások listája jelenik meg, a pontos árral együtt.

Santa Teresa Gallura

Santa Teresa Gallurában foglalna szállást?Kattintson ide

Santa Teresa Gallura megközelítése, utazás repülővel, vagy komphajóval

GPS koordináták: szélesség: 41°14’20.35″É; hosszúság: 9°11’17.09″K
Santa Teresa Gallura távolsága a szardíniai kikötőktől: Golfo Aranci: 69 km, Olbia: 62 km, Porto Torres: 103 km, Cagliari: 301 km
Santa Teresa Gallura távolsága a szardíniai repülőterektől: Olbia: 64 km, Alghero: 129 km, Cagliari: 295 km

Miért éppen Santa Teresa Gallura?

Ha kíváncsi, hogy miért érdemes Santa Teresa Gallurában szállást foglalni, miért tetszik Santa Teresa Gallura az odalátogatóknak, milyen szórakozási és sportolási lehetőségek várják Santa Teresa Gallurában és környékén, tekintse meg a korábban ott járt vendégek ajánlásait, ehhez kattintson ide!

Szállás Szardínia főbb régióiban:

Szállások Szardínia ismertebb városaiban: