× Főoldal Szállások - Szállásinfo.eu Szállások - ZenHotels.com Szállások - Trivago Repülőjegy pénzvisszatérítéssel Autóbérlés - Rentalcars.com Autóbérlés - Discover Cars Transzfer - Kiwi Taxi Utazás busszal - FlixBus

Szállás Santa Maria Navarrese

Santa Maria Navarrese a bájos kis halászfalu éppúgy mint Cala Gonone, lehetőséget nyújt motorcsónak bérlésére, mellyel bejárhatjuk a közeli, szebbnél szebb öblöket. Innen könnyen megközelíthető az Orosei öböl összes gyöngyszeme, a Cala Goloritze, a Cala Mariolu, vagy a Cala Luna. A faluban viszonylag olcsón lehet szállást foglalni, üdülésre kiválóan alkalmas hely.

Szálláskereső

Válassza ki az utazás időpontját, kattintson a keresés gombra, majd a kért időpontban Santa Maria Navarresében foglalható szállások listája jelenik meg.

Santa Maria Navarrese

Santa Maria Navarresében foglalna szállást? Kattintson ide

Santa Maria Navarrese megközelítése, utazás repülővel, vagy komphajóval

GPS koordináták: szélesség: 39°59’17.84″É; hosszúság: 9°41’10.37″K
Santa Maria Navarrese távolsága a szardíniai kikötőktől: Golfo Aranci: 204 km, Olbia: 185 km, Porto Torres: 221 km, Cagliari: 153 km
Santa Maria Navarrese távolsága a szardíniai repülőterektől: Olbia: 184 km, Alghero: 227 km, Cagliari: 150 km

Miért éppen Santa Maria Navarrese?

Ha kíváncsi, hogy miért érdemes Santa Maria Navarresében szállást foglalni, miért tetszik Santa Maria Navarrese az odalátogatóknak, milyen szórakozási és sportolási lehetőségek várják Santa Maria Navarresében és környékén, tekintse meg a korábban ott járt vendégek ajánlásait, ehhez kattintson ide!

Szállás Szardínia főbb régióiban:

Szállások Szardínia ismertebb városaiban: