× Főoldal Szállások - Szállásinfo.eu Szállások - ZenHotels.com Szállások - Trivago Repülőjegy pénzvisszatérítéssel Autóbérlés - Rentalcars.com Autóbérlés - Discover Cars Transzfer - Kiwi Taxi Utazás busszal - FlixBus

Szállás Porto Torres

A Mannu-folyó torkolatánál épült Porto Torres Szardínia észak-keleti régiójában, Sassari megyében található, Szardínia második leglátogatottabb városa és a harmadik legnagyobb kikötője. A városból közvetlen hajójáratok indulnak Genovába, Bastiába, Nizzába és Toulonba. Porto Torres közel van az Asinara szigethez, ahová szintén érdemes ellátogatni.

Szálláskereső

Válassza ki az utazás időpontját, kattintson a keresés gombra, majd a kért időpontban Porto Torresben foglalható szállások listája jelenik meg, a pontos árral együtt.

Porto Torres

Porto Torresben foglalna szállást?Kattintson ide

Porto Torres megközelítése, utazás repülővel, vagy komphajóval

GPS koordináták: szélesség: 40°50’0.13″É; hosszúság: 8°24’8.25″K
Porto Torres távolsága a szardíniai kikötőktől: Golfo Aranci: 143 km, Olbia: 124 km, Porto Torres: 1,5 km, Cagliari: 236 km
Porto Torres távolsága a szardíniai repülőterektől: Olbia: 123 km, Alghero: 31 km, Cagliari: 230 km

Miért éppen Porto Torres?

Ha kíváncsi, hogy miért érdemes Porto Torresben szállást foglalni, miért tetszik Porto Torres az odalátogatóknak, milyen szórakozási és sportolási lehetőségek várják Porto Torresben és környékén, tekintse meg a korábban ott járt vendégek ajánlásait, ehhez kattintson ide!

Szállás Szardínia főbb régióiban:

Szállások Szardínia ismertebb városaiban: