× Főoldal Szállások - Szállásinfo.eu Szállások - ZenHotels.com Szállások - Trivago Repülőjegy pénzvisszatérítéssel Autóbérlés - Rentalcars.com Autóbérlés - Discover Cars Transzfer - Kiwi Taxi Utazás busszal - FlixBus

Szállás Porto Rotondo

Porto Rotondo Olbiától 13 km-re északra, a Cugnana-öböl és a Marinella-öböl között helyezkedik el. Porto Cervoval együtt ez az egyik legnépszerűbb turisztikai célpontja a Costa Smeraldának. Nagy hírnévvel rendelkező kikötője, amely talán legszebb az összes kikötő közül, biztonságos menedéket nyújt több mint 600 különböző méretű hajó számára.

Szálláskereső

Válassza ki az utazás időpontját, kattintson a keresés gombra, majd a kért időpontban Porto Rotondóban foglalható szállások listája jelenik meg, a pontos árral együtt.

Porto Rotondo

Porto Rotondóban foglalna szállást?Kattintson ide

Porto Rotondo megközelítése, utazás repülővel, vagy komphajóval

GPS koordináták: szélesség: 41° 1’50.54″É; hosszúság: 9°32’47.57″K
Porto Rotondo távolsága a szardíniai kikötőktől: Golfo Aranci: 14 km, Olbia: 17 km, Porto Torres: 139 km, Cagliari: 292 km
Porto Rotondo távolsága a szardíniai repülőterektől: Olbia: 19 km, Alghero: 146 km, Cagliari: 286 km

Miért éppen Porto Rotondo?

Ha kíváncsi, hogy miért érdemes Porto Rotondóban szállást foglalni, miért tetszik Porto Rotondo az odalátogatóknak, milyen szórakozási és sportolási lehetőségek várják Porto Rotondóban és környékén, tekintse meg a korábban ott járt vendégek ajánlásait, ehhez kattintson ide!

Szállás Szardínia főbb régióiban:

Szállások Szardínia ismertebb városaiban: