× Főoldal Szállások - Szállásinfo.eu Szállások - ZenHotels.com Szállások - Trivago Repülőjegy pénzvisszatérítéssel Autóbérlés - Rentalcars.com Autóbérlés - Discover Cars Transzfer - Kiwi Taxi Utazás busszal - FlixBus

Szállás Porto Cervo

Porto Cervo a Costa Smeralda gyöngyszeme, a sziget északkeleti részén fekszik, a világ egyik legszebb strandjával rendelkezik és Szardínia egyik leghíresebb tengerparti üdülőhelye. A város a gazdag és híres emberek kedvelt üdülőhelyeként is ismert, akik Porto Cervo yacht kikötőjében a napsütésben szórakoznak. Porto Cervo tele van exkluzív éjszakai klubokkal is. A Baja Sardinia és Porto Rotondo közvetlen közelsége miatt ideális kiindulópont egy costa smeraldai nyaralásához.

Szálláskereső

Válassza ki az utazás időpontját, kattintson a keresés gombra, majd a kért időpontban Porto Cervóban foglalható szállások listája jelenik meg, a pontos árral együtt.

Porto Cervo

Porto Cervóban foglalna szállást?Kattintson ide

Porto Cervo megközelítése, utazás repülővel, vagy komphajóval

GPS koordináták: szélesség: 41° 7’53.52″É; hosszúság: 9°32’8.68″K
Porto Cervo távolsága a szardíniai kikötőktől: Golfo Aranci: 32 km, Olbia: 29 km, Porto Torres: 151 km, Cagliari: 304 km
Porto Cervo távolsága a szardíniai repülőterektől: Olbia: 31 km, Alghero: 157 km, Cagliari: 298 km

Miért éppen Porto Cervo?

Ha kíváncsi, hogy miért érdemes Porto Cervóban szállást foglalni, miért tetszik Porto Cervo az odalátogatóknak, milyen szórakozási és sportolási lehetőségek várják Porto Cervóban és környékén, tekintse meg a korábban ott járt vendégek ajánlásait, ehhez kattintson ide!

Szállás Szardínia főbb régióiban:

Szállások Szardínia ismertebb városaiban: