× Főoldal Szállások - Szállásinfo.eu Szállások - ZenHotels.com Szállások - Trivago Repülőjegy pénzvisszatérítéssel Autóbérlés - Rentalcars.com Autóbérlés - Discover Cars Transzfer - Kiwi Taxi Utazás busszal - FlixBus

Szállás Palau

Palau fontos kikötő és üdülőváros, ahonnan naponta többször is indul hajó a Maddalena-szigetekre, ahol Garibaldi sírja és emlékmúzeuma is található. A sziget egy rövid, kb. negyedórás hajóúttal érhető el. Palau leghíresebb pontja a Capo d’Orso, a Medve-szikla, amely egy medve alakú gránitszikláról kapta a nevét. Ha Szardínián jár, ezt ne hagyja ki, ezt mindenképpen látnia kell!

Szálláskereső

Válassza ki az utazás időpontját, kattintson a keresés gombra, majd a kért időpontban Palauban foglalható szállások listája jelenik meg, a pontos árral együtt.

Palau

Palauban foglalna szállást?Kattintson ide

Palau megközelítése, utazás repülővel, vagy komphajóval

GPS koordináták: szélesség: 41°10’56.53″É; hosszúság: 9°22’51.91″K
Palau távolsága a szardíniai kikötőktől: Golfo Aranci: 48 km, Olbia: 41 km, Porto Torres: 118 km, Cagliari: 296 km
Palau távolsága a szardíniai repülőterektől: Olbia: 43 km, Alghero: 144 km, Cagliari: 290 km

Miért éppen Palau?

Ha kíváncsi, hogy miért érdemes Palauban szállást foglalni, miért tetszik Palau az odalátogatóknak, milyen szórakozási és sportolási lehetőségek várják Palauban és környékén, tekintse meg a korábban ott járt vendégek ajánlásait, ehhez kattintson ide!

Szállás Szardínia főbb régióiban:

Szállások Szardínia ismertebb városaiban: