× Főoldal Szállások - Szállásinfo.eu Szállások - ZenHotels.com Szállások - Trivago Repülőjegy pénzvisszatérítéssel Autóbérlés - Rentalcars.com Autóbérlés - Discover Cars Transzfer - Kiwi Taxi Utazás busszal - FlixBus

Szállás Olbia

Olbia és Golfo Aranci, a két jelentős kikötőváros egész évben várja a Szardíniára érkező turistákat. Olbia kikötője mellett repülőtérrel is rendelkezik, így a nyári időszakban igen nagy az ide érkező, illetve innen távozó turisták száma, amely azonban nem befolyásolja az itt üdülők nyugalmát. A város igen kellemes klímával rendelkezik, tengerparti pálmafasora kellemes esti sétákra alkalmas.

Szálláskereső

Válassza ki az utazás időpontját, kattintson a keresés gombra, majd a kért időpontban Olbiában foglalható szállások listája jelenik meg, a pontos árral együtt.

Olbia

Olbiában foglalna szállást?Kattintson ide

Olbia megközelítése, utazás repülővel, vagy komphajóval

GPS koordináták: szélesség: 40°55’24.88″É; hosszúság: 9°29’47.19″K
Olbia távolsága a szardíniai kikötőktől: Golfo Aranci: 19 km, Olbia: 2,7 km, Porto Torres: 101 km, Cagliari: 241 km
Olbia távolsága a szardíniai repülőterektől: Olbia: 3,6 km, Alghero: 130 km, Cagliari: 269 km

Miért éppen Olbia?

Ha kíváncsi, hogy miért érdemes Olbiában szállást foglalni, miért tetszik Olbia az odalátogatóknak, milyen szórakozási és sportolási lehetőségek várják Olbiában és környékén, tekintse meg a korábban ott járt vendégek ajánlásait, ehhez kattintson ide!

Szállás Szardínia főbb régióiban:

Szállások Szardínia ismertebb városaiban: