× Főoldal Szállások - Szállásinfo.eu Szállások - ZenHotels.com Szállások - Trivago Repülőjegy pénzvisszatérítéssel Autóbérlés - Rentalcars.com Autóbérlés - Discover Cars Transzfer - Kiwi Taxi Utazás busszal - FlixBus

Szállás Muravera

Muravera Szardínia keleti partján a Flumendosa folyó torkolatánál fekszik. Muraverát hatalmas lagúnák határolják, ahol rózsaszín flamingók és sok más madárfaj is gyakran látható. Muravera nagyon híres citrusféléiről és a narancsok jó minőségéről. A Citrus Fesztivált minden év áprilisban rendezik meg, ami számos turistát vonz. A régióban további kulináris élvezetek közé tartozik a házi kenyér, a ravioli, a sajt, a bor és az olaj.

Szálláskereső

Válassza ki az utazás időpontját, kattintson a keresés gombra, majd a kért időpontban Muraverában foglalható szállások listája jelenik meg, a pontos árral együtt.

Muravera

Muraverában foglalna szállást? Kattintson ide

Muravera megközelítése, utazás repülővel, vagy komphajóval

GPS koordináták: szélesség: 39°25’15.35″É; hosszúság: 9°34’32.16″K
Muravera távolsága a szardíniai kikötőktől: Golfo Aranci: 248 km, Olbia: 229 km, Porto Torres: 303 km, Cagliari: 82 km
Muravera távolsága a szardíniai repülőterektől: Olbia: 228 km, Alghero: 309 km, Cagliari: 79 km

Miért éppen Muravera?

Ha kíváncsi, hogy miért érdemes Muraverában szállást foglalni, miért tetszik Muravera az odalátogatóknak, milyen szórakozási és sportolási lehetőségek várják Muraverában és környékén, tekintse meg a korábban ott járt vendégek ajánlásait, ehhez kattintson ide!

Szállás Szardínia főbb régióiban:

Szállások Szardínia ismertebb városaiban: