× Főoldal Szállások - Szállásinfo.eu Szállások - ZenHotels.com Szállások - Trivago Repülőjegy pénzvisszatérítéssel Autóbérlés - Rentalcars.com Autóbérlés - Discover Cars Transzfer - Kiwi Taxi Utazás busszal - FlixBus

Szállás Golfo Aranci

Golfo Aranci Észak-Kelet Szardínia hangulatos kisvárosa, amely egyben Olbia mellett jelentős kikötőváros is. Ez Szardínia egyik “kapuja”, ide érkeznek a komphajók az olasz kontinensről, és Franciaországból. Az ide érkező turisták Szardínia kiindulópontjaként tekintik Golfo Arancit, bár a környék természeti szépségei, és a Costa Smeralda közelsége miatt érdemes itt szállást foglalni.

Szálláskereső

Válassza ki az utazás időpontját, kattintson a keresés gombra, majd a kért időpontban Golfo Aranciban foglalható szállások listája jelenik meg, a pontos árral együtt.

Golfo Aranci

Golfo Aranciban foglalna szállást?Kattintson ide

Golfo Aranci megközelítése, utazás repülővel, vagy komphajóval

GPS koordináták: szélesség: 40°59’16.77″É; hosszúság: 9°34’22.48″K
Golfo Aranci távolsága a szardíniai kikötőktől: Golfo Aranci: 0,5 km, Olbia: 19 km, Porto Torres: 144 km, Cagliari: 288 km
Golfo Aranci távolsága a szardíniai repülőterektől: Olbia: 21 km, Alghero: 151 km, Cagliari: 289 km

Miért éppen Golfo Aranci?

Ha kíváncsi, hogy miért érdemes Golfo Aranciban szállást foglalni, miért tetszik Golfo Aranci az odalátogatóknak, milyen szórakozási és sportolási lehetőségek várják Golfo Aranciban és környékén, tekintse meg a korábban ott járt vendégek ajánlásait, ehhez kattintson ide!

Szállás Szardínia főbb régióiban:

Szállások Szardínia ismertebb városaiban: