× Főoldal Szállások - Szállásinfo.eu Szállások - ZenHotels.com Szállások - Trivago Repülőjegy pénzvisszatérítéssel Autóbérlés - Rentalcars.com Autóbérlés - Discover Cars Transzfer - Kiwi Taxi Utazás busszal - FlixBus

Szállás Dorgali

Dorgali a hegyi túrákat kedvelők kiindulópontja. A Monte Bardia hegy lábánál fekvő kisváros szőlőültetvényekkel és olajfaligetekkel van körülvéve. Innen könnyen megközelíthető a hatalmas Supramonte hegység, ahol rendkívül emlékezetes hegyi túrákra van lehetőség. A tengert kedvelők néhány perc alatt leautózhatnak a közeli Cala Gononébe, ahol akár motorcsónakot is lehet bérelni, amivel az egész Orosei öbölben könnyen bejárható.

Szálláskereső

Válassza ki az utazás időpontját, kattintson a keresés gombra, majd a kért időpontban Dorgaliban foglalható szállások listája jelenik meg, a pontos árral együtt.

Dorgali

Dorgaliban foglalna szállást?Kattintson ide

Dorgali megközelítése, utazás repülővel, vagy komphajóval

GPS koordináták: szélesség: 40°17’57.34″É; hosszúság: 9°34’2.45″K
Dorgali távolsága a szardíniai kikötőktől: Golfo Aranci: 118 km, Olbia: 100 km, Porto Torres: 176 km, Cagliari: 216 km
Dorgali távolsága a szardíniai repülőterektől: Olbia: 98 km, Alghero: 182 km, Cagliari: 210 km

Miért éppen Dorgali?

Ha kíváncsi, hogy miért érdemes Dorgaliban szállást foglalni, miért tetszik Dorgali az odalátogatóknak, milyen szórakozási és sportolási lehetőségek várják Dorgaliban és környékén, tekintse meg a korábban ott járt vendégek ajánlásait, ehhez kattintson ide!

Szállás Szardínia főbb régióiban:

Szállások Szardínia ismertebb városaiban: