× Főoldal Szállások - Szállásinfo.eu Szállások - ZenHotels.com Szállások - Trivago Repülőjegy pénzvisszatérítéssel Autóbérlés - Rentalcars.com Autóbérlés - Discover Cars Transzfer - Kiwi Taxi Utazás busszal - FlixBus

Szállás Castelsardo

Castelsardo Szardínia történelmi nevezetessége az egyik legszebb, legjellegzetesebben szardíniai város, amely turisták tízezreit vonzza, a tenger felé emelkedő sziklákra épült várával. A vár meglátogatása, séta az óváros sikátoraiban, maradandó élményt nyújt az ide látogatóknak. Látogassa meg Ön is Castelsardót, amely tömény Szardínia! A mondás szerint az valójában még nem járt Szardínián, aki nem volt Castelsardóban.

Szálláskereső

Válassza ki az utazás időpontját, kattintson a keresés gombra, majd a kért időpontban Castelsardóban foglalható szállások listája jelenik meg, a pontos árral együtt.

Castelsardo

Castelsardóban foglalna szállást?Kattintson ide

Castelsardo megközelítése, utazás repülővel, vagy komphajóval
GPS koordináták: szélesség: 40°54’49.29″É; hosszúság: 8°42’30.93″K
Castelsardo távolsága a szardíniai kikötőktől: Golfo Aranci: 115 km, Olbia: 104 km, Porto Torres: 38 km, Cagliari: 244 km
Castelsardo távolsága a szardíniai repülőterektől: Olbia: 105 km, Alghero: 64 km, Cagliari: 238 km
Miért éppen Castelsardo?

Ha kíváncsi, hogy miért érdemes Castelsardóban szállást foglalni, miért tetszik Castelsardo az odalátogatóknak, milyen szórakozási és sportolási lehetőségek várják Castelsardóban és környékén, tekintse meg a korábban ott járt vendégek ajánlásait, ehhez kattintson ide!

Szállás Szardínia főbb régióiban:

Szállások Szardínia ismertebb városaiban: