× Főoldal Szállások - Szállásinfo.eu Szállások - ZenHotels.com Szállások - Trivago Repülőjegy pénzvisszatérítéssel Autóbérlés - Rentalcars.com Autóbérlés - Discover Cars Transzfer - Kiwi Taxi Utazás busszal - FlixBus

Szállás Cala Gonone

Cala Gonone számtalan túrázási sportolási és egyéb kikapcsolódási lehetőséget biztosít az oda látogató turistáknak. A hegyek szerelmesei bejárhatják az Orosei-öböl felett húzódó ösvényeket, melyekről remek kilátás nyílik a csodálatosan szép, és hatalmas kiterjedésű öbölre. Cala Gononéból indulnak rendszeres hajójáratok Szardínia híres cseppkőbarlangjába, a Bue Marinóba, motorcsónakkal érdemes meglátogatni a Cala Luna, Cala Goloritze, és Cala Mariolu öblöket.

Szálláskereső

Válassza ki az utazás időpontját, kattintson a keresés gombra, majd a kért időpontban Cala Gononéban foglalható szállások listája jelenik meg, a pontos árral együtt.

Cala Gonone

Cala Gononéban foglalna szállást?Kattintson ide

Cala Gonone megközelítése, utazás repülővel, vagy komphajóval

GPS koordináták: szélesség: 40°16’49.27″É; hosszúság: 9°37’37.83″K
Cala Gonone távolsága a szardíniai kikötőktől: Golfo Aranci: 127 km, Olbia: 108 km, Porto Torres: 184 km, Cagliari: 224 km
Cala Gonone távolsága a szardíniai repülőterektől: Olbia: 107 km, Alghero: 191 km, Cagliari: 219 km

Miért éppen Cala Gonone?

Ha kíváncsi, hogy miért érdemes Cala Gononéban szállást foglalni, miért tetszik Cala Gonone az odalátogatóknak, milyen szórakozási és sportolási lehetőségek várják Cala Gononéban és környékén, tekintse meg a korábban ott járt vendégek ajánlásait, ehhez kattintson ide!

Szállás Szardínia főbb régióiban:

Szállások Szardínia ismertebb városaiban: