× Főoldal Szállások - Szállásinfo.eu Szállások - ZenHotels.com Szállások - Trivago Repülőjegy pénzvisszatérítéssel Autóbérlés - Rentalcars.com Autóbérlés - Discover Cars Transzfer - Kiwi Taxi Utazás busszal - FlixBus

Szállás Budoni

A Szardínia északkeleti partján fekvő Budoni stratégiai elhelyezkedésnek örvend az Orosei-öböl és a Costa Smeralda között. 18 km-es partvidékével Budoni a sziget egyik legnépszerűbb úticélja. Olyan terület, ahol az érintetlen természet és a fehér homokos strandok színpompás helyszínt nyújtanak egy pihentető nyaraláshoz. Budoni nagyszerű kiindulópont a környék felfedezéséhez, mint például a híres San Teodoro városa, amely mindössze 12 km-re van innen.

Szálláskereső

Válassza ki az utazás időpontját, kattintson a keresés gombra, majd a kért időpontban Budoniban foglalható szállások listája jelenik meg, a pontos árral együtt.

Budoni

Budoniban foglalna szállást?Kattintson ide

Budoni megközelítése, utazás repülővel, vagy komphajóval

GPS koordináták: szélesség: 40°42’14.18″É; hosszúság: 9°42’19.06″K
Budoni távolsága a szardíniai kikötőktől: Golfo Aranci: 56 km, Olbia: 37 km, Porto Torres: 149 km, Cagliari: 240 km
Budoni távolsága a szardíniai repülőterektől: Olbia: 36 km, Alghero: 156 km, Cagliari: 234 km

Miért éppen Budoni?

Ha kíváncsi, hogy miért érdemes Budoniban szállást foglalni, miért tetszik Budoni az odalátogatóknak, milyen szórakozási és sportolási lehetőségek várják Budoniban és környékén, tekintse meg a korábban ott járt vendégek ajánlásait, ehhez kattintson ide!

Szállás Szardínia főbb régióiban:

Szállások Szardínia ismertebb városaiban: