× Főoldal Szállások - Szállásinfo.eu Szállások - ZenHotels.com Szállások - Trivago Repülőjegy pénzvisszatérítéssel Autóbérlés - Rentalcars.com Autóbérlés - Discover Cars Transzfer - Kiwi Taxi Utazás busszal - FlixBus

Szállás Badesi

Badesi a hegyoldalra épült békés, szardiniai kis halászfalu az északi szardíniai Anglona és Gallura határain fekszik. A kedvelt üdülőhelynek hosszú, több kilométerre kiterjedő finom fehér homokos strandja van, melyet a Coghinas folyó vág ketté. Badesiból tiszta idő esetén kiválóan látni Asinara gyönyörű szigetét, és Korzika partjait. Ha csendes helyen és nyugalomban szeretne üdülni, Badesi erre kiválóan alkalmas lehet.

Szálláskereső

Válassza ki az utazás időpontját, kattintson a keresés gombra, majd a kért időpontban Badesiben foglalható szállások listája jelenik meg, a pontos árral együtt.

Badesi

Badesiben foglalna szállást?Kattintson ide

Badesi megközelítése, utazás repülővel, vagy komphajóval

GPS koordináták: szélesség: 40°58’2.83″É; hosszúság: 8°52’43.32″K
Badesi távolsága a szardíniai kikötőktől: Golfo Aranci: 95 km, Olbia: 84 km, Porto Torres: 55 km, Cagliari: 250 km
Badesi távolsága a szardíniai repülőterektől: Olbia: 86 km, Alghero: 81 km, Cagliari: 244 km

Miért éppen Badesi?

Ha kíváncsi, hogy miért érdemes Badesiben szállást foglalni, miért tetszik Badesi az odalátogatóknak, milyen szórakozási és sportolási lehetőségek várják Badesiben és környékén, tekintse meg a korábban ott járt vendégek ajánlásait, ehhez kattintson ide!

Szállás Szardínia főbb régióiban:

Szállások Szardínia ismertebb városaiban: